Stiri Nationale Stiri PSD Piatra Neamt

„PSD iti da puterea” preluat de toate organizatiile PSD

12507278_746916415409051_1468975382191686357_n

Iniţiativa mea şi a ‪‎PSD‬ Neamţ de a aduce membrii comunităţii în administraţia locală a fost preluată şi de celelalte organizaţii ale PSD. Mă bucur că organizaţia noastră a devenit model la nivel naţional şi avem ocazia de a promova o iniţiativă atât de bună în rândul românilor. Este necesar ca nemţenii şi toţi cetăţenii României să fie cât mai implicaţi în viaţa comunităţii, în decizia politică şi în administraţia locală.

La sfârşitul lunii decembrie, am lansat campania “PSD îţi dă puterea!”, prin care ne propunem să oferim cetăţenilor judeţului ‪‎Neamţ‬ posibilitatea de a fi parte în procesul de desemnare a listei de consilieri locali pentru alegerile din acest an. La şedinţa Comitetului Executiv al PSD, care a avut loc la Piatra Neamţ săptămâna trecută, Liviu ‪‎Dragnea‬, preşedintele partidului, a remarcat proiectul nostru şi a decis ca acesta să fie adoptat de toate organizaţiile social-democrate.

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...