Stiri Nationale Stiri PSD Piatra Neamt

REZULTATELE GUVERNARII PSD SE REVAD IN CRESTEREA ECONOMICA A ROMANIEI

12715472_757574197676606_549160015589989823_n

Pentru prima dată după Revoluţie, actualul ‪#‎Guvern‬ nu poate să invoce o grea moştenire. Ceea ce vedem astăzi, creştere economică, încasări tot mai mari ale ANAF, sunt rezultatele guvernării PSD.

Din păcate, creşterea economică a României nu se duce şi în buzunarul românilor. Măsuri care ar fi trebuit să beneficieze românii încă de la începutul acestui an au fost amânate pe motiv că economia României nu va performa.

Datele furnizate de Statistică trebuie privite ca rezultatul cumulativ al politicilor de stimulare a economiei implementate în ultimii ani, şi în mod special, în perioada guvernării ‪#‎PSD‬. Urmare a măsurilor luate în această perioadă, situaţia economică a României s-a îmbunătăţit considerabil şi, foarte important, cetăţenii au putut simţi o creştere palpabilă a veniturilor.

‪#‎România‬ are nevoie mai mult ca oricând de o guvernare performantă, capabilă să menţină economia pe coordonate de creştere şi macrostabilitate.

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

http://www.mediafax.ro/…/produsul-intern-brut-a-crescut-anu…

http://www.economica.net/romania-a-avut-a-doua-mare-crester…

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...