Stiri PSD Piatra Neamt

Puterea revine celor ce o merita- CETATENILOR

12733367_761399467294079_3208161458420286133_n

Am acordat câteva declarații celor de la Ziarul Evenimentul cu privire la proiectul „PSD îți dă puterea!”. Prin proiectul nostru, ne-am dorit să ne abatem de la modelul clasic de campanie, prin care am fi venit în fața electoratului cu o listă de promisiuni fără un proces solid de consultare cu cetățenii. În 2016 lucrurile stau cu totul altfel, deoarece dăm posibilitatea oamenilor să participe la întocmirea proiectelor ce vor deveni prioritare în următoarele mandate ale administrației, fie că vorbim de Primărie ori de Consiliul Judeţean.

Prin acest proiect sper că oamenii au înţeles că noi vrem să schimbăm paradigma campaniilor electorale clasice. Alături de noi au venit arhitecţi, medici, avocaţi, lucru care mă bucură pentru că avem nevoie de opiniile tuturor cetățenilor la întocmirea programelor pentru comunități.

Acum, după instalarea unui guvern tehnocrat, oamenii au putut face o comparaţie cu guvernarea PSD şi au văzut că ne-am îndeplinit aproape toate promisiunile pe care le-am făcut în 2012. Personal, sunt convins că cetăţenii își dau seama că PNL încearcă din răsputeri să obțină controlul noului guvern, având la bază doar interese de partid, motiv pentru care electoratul va penaliza în alegerile următoare dreapta.

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/politica/recrutari-in-psd–217282557.html

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...