Stiri Nationale

A venit timpul ca TVR sa fie condus de un om bine pregatit

12512390_775776702523022_4283642883343982702_n

În această săptămână trebuia să se voteze în plenul reunit al‪#‎Parlamentului‬ noul preşedinte director-general al TVR, ales din cadrul noului Consiliu de Administraţie care a primit votul de investire marţi. Din păcate, nominalizarea a fost una care a lăsat de dorit, motiv pentru care Comisiile de Cultură au acordat un aviz negativ.

Misiunea noului consiliu de la TVR este una deosebit de dificilă, în condiţiile în care problemele financiare şi de management cu care Televiziunea Română s-a confruntat în ultima perioadă. Pentru a face faţă acestei situaţii este nevoie de o persoană bine pregătită, care cunoaşte domeniul în care se implică.

TVR are nevoie de soluţii care să permită reintrarea cât mai rapidă pe coordonate de eficienţă economică, iar cu un preşedinte director general slab pregătit, fără calităţile necesare pentru a ocupa această funcţie, lucrurile acestea nu pot fi atinse.

Este dezamăgitor că membrii Consiliului de Administraţie au venit în faţa Parlamentului cu o propunere care lasă de dorit. Din fericire, aş spune, nu s-a ajuns la confirmare prin vot. PSD nu poate vota o persoană care a picat acest test din punctul de vedere al Comisiilor de Cultură ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, dar şi al pregătirii sale.

Sper ca până săptămâna viitoare, când va avea loc un nou plen reunit, lucrurile să se rezolve, deoarece ‪#‎TVR‬ nu trebuie să rămână blocată.

http://www.romaniatv.net/psd-nu-il-sustine-pe-george-orbean…

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

Facebook Comments

One Comment


  1. VICTOR MARGHIDAN

    martie 25, 2016 at 12:52 pm

    Nominalizarea facuta de Guvern pentru functia de presedinte director-general al TVR este o dovada suplimentara a incapacitatii cabinetului Ciolos de a gasi o persoana suficient de calificata pentru o asemenea responsabilitate. Managementul performant si depasirea problemelor economice cu care se confrunta Societatea Romana de Televiziune reprezinta o misiune imposibila pentru persoana propusa de Guvern. Faptul ca a primit aviz negativ din partea Comisiilor de Cultura nu face decat sa confirme aceasta decizie neinspirata a executivului actual.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...