Stiri Nationale

Adoptarea bugetului pentru 2016

Adoptarea bugetului pentru 2016 reprezintă un act de normalitate. Pentru echilibrul și predictibilitatea economiei țării noastre, faptul că Parlamentul a votat bugetul pentru anul următor este un act benefic și necesar. Consider că este de datoria fiecărui parlamentar să încerce prin activitatea desfășurată să sesizeze și să corecteze imperfecțiunile acestuia, dar și să încerce să le corecteze prin instrumentele parlamentare pe care le avem la dispoziție.

În urma amendamentelor pe care le-am depus săptămâna trecută la Comisia de Transporturi și Infrastructură, județul Neamț va beneficia de fondurile necesare pentru două proiecte esențiale pentru evoluția economică și dezvoltarea comunităților: tronsonul Târgu Neamț – Iași – Ungheni din autostrada Moldova – Transilvania și DN 15 Piatra Neamț-Bacău.

Este o victorie importantă pentru județul Neamț și pentru celelalte județe din Moldova. De proiectul autostrăzii vor beneficia nu doar nemțenii, ci toți locuitorii județelor din regiunea Moldovei. Sunt mulțumit că ceilalți colegi parlamentari, precum și reprezentanții Guvernului, au înțeles necesitatea asigurării finanțării pentru autostrada ce va lega Moldova de Vestul Europei. Astfel, județele din această regiune se pot dezvolta și pot recupera decalajul economic printr-o conexiune rutieră modernă cu vestul țării și al Europei.

Voi supraveghea constant felul în care banii publici sunt cheltuiți spre binele nemțenilor.

Ionel Arsene

Facebook Comments

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...