Stiri Nationale Stiri PSD Piatra Neamt

CINE PLATESTE PENTRU CRIZA COPIILOR DIN ARGES?

12744706_758364970930862_8454815998662839229_n

Drama copiilor internați la Spitalul Marie Curie din București continuă. Din păcate, încă un copil și-a pierdut viața în bătălia cu o bacterie încă misterioasă. Este inadmisibil să treacă atâtea zile de la descoperirea cazurilor iar autoritățile să nu știe cauzele care au stat la baza îmbolnăvirii micuților.

La mai bine de 10 zile de la momentul în care s-a aflat despre criza copiilor din Argeş, autorităţile dau neputincioase din umeri. Mai grav este că îşi pasează vina de la una la cealaltă, în timp ce părinţii îşi plâng micuţii şi aşteaptă răspunsuri, pe care nu le primesc.

De săptămâna trecută şi până astăzi am auzit tot felul de variante: e apa, dar nu e apa; e laptele praf, dar nu e laptele praf; sunt portocalele, dar nu sunt portocalele. La final, acelaşi răspuns că la începutul cercetărilor: „Nu ştim ce e”.

Din păcate, cei care ar trebui să se ocupe de acest caz îşi prind urechile într-o situaţie în care mor bebeluşi. În aceste circumstanţe mai bine ar pleca acasă cei care trebuie să se ocupe cu gestionarea acestei crize.

Reprezentanţii Guvernului sunt incapabili să gestioneze o situaţie de criză. Nu există comunicare, nimeni nu dă detalii, trăim într-o zonă a speculaţiilor. Reacţia autorităţilor sau mai bine spus lipsa de reacţie este revoltătoare. Avem nevoie de răspunsuri, avem nevoie să ştim de ce pierd lupta cu boala aceşti copii.

Pentru modul în care a fost gestionată această criză trebuie să existe o asumare de răspundere din partea ministrului Sănătăţii. Dacă un ministru numit politic producea un astfel de haos, era dat afară de partidele politice, de premier.

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

http://www.ziarulargesul.ro/cosmarul-bebelusilor-continua/

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...