Stiri Nationale Stiri PSD Piatra Neamt

Conducerea PSD se reuneste la Neamt pentru a pune la punct strategia pentru anul electoral 2016

1918000_743894769044549_1780596060523793731_nConducerea PSD se reunește la Neamț pentru a pune la punct strategia pentru anul electoral 2016

La finalul acestei săptămâni, vor avea loc la Piatra Neamț ședințele Comitetului Executiv Național și a Biroului Permanent Național ale PSD‬. Este o onoare pentru noi, cei din PSD Neamț, că liderii partidului au ales Piatra Neamț drept loc de desfășurare al ședințelor. Pe parcursul celor două întâlniri vom analiza situația în care se află partidul în acest moment, având în vedere că suntem la începutul unui an electoral foarte important pentru România‬ și pentru PSD.

Totodată, în urma acestor ședințe vom trasa obiectivele pentru acest an și vom pune la punct strategia pentru alegerile care vor avea loc peste câteva luni. În același timp, în cadrul acestor întâlniri vom lua în discuție politica de alianțe pe care PSD o va adopta în acest an.

Anul 2016 este un an important pentru partid, un an de răscruce, în care fiecare filială a PSD va trebui să fie pregătită pentru bătăliile electorale. Am convingerea că alegerile din 2016 vor reprezenta un nou succes pentru PSD, iar la finalul anului vom putea da un prim-ministru României.

Pentru județul ‪#‎Neamt‬ și pentru organizația al cărei președinte sunt, prezența conducerii PSD arată că liderii partidului acordă o atenție sporită regiunii Moldovei și cetățenilor din această parte a României.

Ionel Arsene

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...