Stiri PSD Piatra Neamt

De ce nu incepe constructia Pietei Centrale?

12592194_980134915405450_2671991382000128460_n

Administratie liberala…

De ce nu incepe constructia Pietei Centrale? Contractul a fost semnat la inceputul lunii decembrie 2015, constructia este conceputa pe structura metalica, vremea a fost favorabila. Practic, Piata Centrala putea fi inaugurata in luna mai 2016.
Dar suntem in campanie electorala si miicimea mintii politicienilor liberali nu permite sa se materializeze eforturile 100% pesediste in realizarea acestui obiectiv.
Pietrenii trebuie sa stie ca Piata Centrala va fi construita urmare a implicarii si sutinerii proiectului de catre PSD, iar intarzierea construirii si punerii in functiune a acesteia este o decizie in interes strict politic a liberalilor in detrimentul orasului.
Doar pentru ca nu da bine in campania electorala sa recunoasca meritele adversarului politic, eventual sa piarda voturi, PNL-ul intarzie demararea constructiei cu cateva luni in detrimentul comerciantilor, a Urbanului aflat in insolventa, a cetatenilor.
Alo! Deontologii din media care i-ati acuzat pe Simionica, Arsene, Ponta, Dragnea ca nu fac nimic pentru reconstructia Pietei Centrale (desi stiati adevarul!) acum de ce taceti?

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

PSD a dus o campanie corecta, una bazata pe identificarea de solutii pentru bunastarea nemtenilor

    PSD a dus o campanie corectă, bazată pe respect faţă de alegători și faţă de adversarii politici. ...