Stiri Nationale Stiri PSD Piatra Neamt

Ionel Arsene: Cand fugi de munca si ti-e teama de cetateni ajungi ca liberalii.

12661986_754862497947776_1738752382020028718_n

Cei din PNL‬ continuă scandalul pe tema alegerilor locale dintr-un motiv ce ţine doar de interesul lor de partid – acela de a-şi spori şansele la scrutinul din acest an. Cred că, după ce timp de câteva săptămâni au ţinut-o într-un continuu scandal şi ameninţări la adresa guvernului Cioloş‬, ar trebui să accepte că, punând presiune asupra Executivului şi şantajându-l, nu fac decât să încalce nişte principii clare ale democraţiei.

Din laşitate, PNL aruncă vina, în faţa opiniei publice, pentru toate eşecurile lor politice pe altcineva. În curând o să aflăm că tot Executivul condus de Dacian Cioloş o să fie de vină că PNL nu are un program electoral coerent şi nici vreun plan pentru România. Când fugi de muncă şi ţi-e teamă de cetăţeni ajungi ca liberalii.

În cadrul dezbaterii de ieri din ‪‎Parlament‬, se impunea o altă temă de dezbatere, deoarece poziţia Guvernului referitoare la alegerile locale a fost exprimată foarte clar săptămâna trecută. Ar fi fost mai bine dacă aceste întâlniri cu primul ministru şi miniştrii săi s-ar fi concentrat pe probleme reale ale românilor, nu pe subiecte de propagandă ale PNL.

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

http://www.dcnews.ro/ciolo-partidele-care-vor-doua-tururi-s…

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...