Stiri Nationale Stiri PSD Piatra Neamt

IONEL ARSENE DA CARTILE PE FATA

ionel arseneLiberalii din Neamţ, foştii PDL-işti din gaşca lui Băsescu, intoxică opinia publică din judeţul nostru cu informaţii false şi acuze fanteziste. Realitatea în privinţa schimbării preşedintelui Consiliului Judeţean Neamţ este una simplă: PNL cere respectarea legii şi apără justiţia, dar când e vorba de aplicarea legii şi e în detrimentul lor atacă instituţiile statului.

Constantin Iacoban, fost preşedinte al UNPR Neamţ‬, a fost exclus din partidul său din cauza unor manevre politice. Prin urmare, UNPR a cerut prefectului judeţului să constate încetarea mandatului de consilier judeţean, potrivit legislaţiei în vigoare. Automat, Iacoban şi-a pierdut şi calitatea de preşedinte al Consiliului Judeţean. Însă, PNL Neamţ a decis că această situaţie de normalitate politică şi juridică este prilej de capital electoral şi acuză PSD Neamţ pentru schimbarea lui Iacoban.

Stimaţi liberali, cred că este momentul să vă gândiţi serios la viitorul vostru în politică. Este inadmisibil să-i minţiţi pe nemțeni în halul acesta, doar pentru a vă ascunde calculele politice pe care vi le făceaţi. Nu meritaţi voturile pe care le-aţi primit de la nemțeni şi vă faceţi de râs zilnic în faţa cetăţenilor care mai au încredere în voi. În rândul partidelor din Neamţ sunteţi o ruşine pentru aceste atacuri mizerabile şi mincinoase.

Aţi învăţat de la Băsescu că, strigând mai tare, oamenii n-o să-şi dea seama ce aţi făcut. Fals! Nemţenii ştiu de ce sunteţi în stare, iar eu şi colegii mei de la ‪‎PSD‬ Neamţ ne vom asigura că vor afla tot timpul de manevrele voastre.

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...