Stiri Nationale Stiri PSD Piatra Neamt

IONEL ARSENE LE CERE LIBERALILOR SA NU FORTEZE LEGEA

Person voting

Din ceea ce am observat în ultimele zile, PNL propune românilor o comedie proastă a incoerenţei şi a ipocriziei. În urmă cu doar câteva luni, cei din PNL votau cu ambele mâini legea alegerilor locale care prevedea un singur tur de scrutin pentru primari. Aşadar, reprezentanţii PNL şi-au dat acordul pentru acest sistem de vot, ceea ce face ca acţiunea lor din acest moment să nu fie altceva decât o încercare de a-şi crea imagine pe baza acestui sistem de vot.

Cei din PNL invocă faptul că alegerea în două tururi a primarilor este o solicitare apărută chiar şi în timpul protestelor din luna noiembrie, ceea ce înseamnă că asistăm la o încercare nereuşită de a păcăli o parte din opinia publică, deoarece s-a vorbit despre acest subiect şi în cadrul dezbaterilor de anul trecut asupra legii. Întrebarea pe care le-o pun celor din PNL este: dacă anul trecut au fost surzi sau au ales să îşi urmărească doar propriile interese ca acum?

Această atitudine a PNL este una care mă miră foarte tare, pentru că votul final care s-a dat atunci şi de către cei de la PNL, a fost în favoarea alegerii primarilor într-un singur tur.

Le-aş cere liberalilor să lase deoparte interesele politicianiste şi să nu forţeze legea, deoarece deciziile Curţii Constituţionale din 2012, dar şi a Comisiei de la Veneţia, au fost foarte clare. PNL ar trebui să îşi reprime disperarea de care au dat dovadă în ultimele zile şi să se potolească din a propune astfel de acţiuni de-a dreptul ridicole.

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

http://www.psd.ro/…/liviu-dragnea-nu-exista-niciun-argumen…/

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...