Stiri Nationale Stiri PSD Piatra Neamt

Ionel Arsene: liberalii nemteni isi pun poalele in cap si se fac de ras

12662499_754073634693329_4292031456396506516_n (1)

PNL Neamț se face de râs în fața cetățenilor. Au ajuns să ceară demisia celor care își fac treaba

Liberalii nemțeni își pun poalele în cap și se fac de râs încă o dată. Au ajuns să-i ceară premierului Dacian ‪#‎Cioloș‬ să demită un funcționar public pentru că își face treaba pentru care este plătit. Dacă se poate, atunci când vine vorba despre reprezentanții PNL, autoritățile statului ar trebui să închidă ochii. Este o chestiune normală și de bun simț ca primarul Chitic să își lămurească situația. Legea trebuie respectată de toată lumea, nu preferențial.

Le propun liberalilor ca mai bine să-i ceară demisia primarului interimar‪#‎Chitic‬. În cazul acestuia chiar există motive. Faptul că este un traseist politic este unul dintre motive. Faptul că a dat dovadă de incompetență în actul administrativ este, de asemenea, un motiv la fel de bun. Și nu în ultimul rând, faptul că a ajuns primar intrând pe ușa din dos a Primăriei, cu ajutorul combinațiilor de profitori politici ale liberalilor este un motiv la fel de bun pentru Chitic să plece acasă și să scutească nemțenii de incompetența lui arhicunoscută.

Situația politică a lui Chitic trebuie elucidată, iar acest lucru este în interesul pietrenilor. Primarul interimar este un om politic laș, care nu va recunoaște vreodată că ține cu dinții de scaun. Nu cred că cetățenii din Piatra ‪#‎Neamț‬vor ca orașul lor să fie condus de un edil aflat în ilegalitate. Poate liberalii își doresc asta, dar știm deja că interesul public și interesul de partid al PNL Neamț au fost întotdeauna două concepte care s-au bătut cap în cap pentru Chitic și gașca lui. A trecut vremea combinațiilor politice pe care le-au învățat PDL-iștii și ‪#‎PNL‬-iștii de la mentorul lor Băsescu. Este momentul pentru o politică în interesul cetățenilor, în care personaje politice aflate în ilegalitate, precum interimarul Chitic, nu au ce să caute.

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...