Stiri Nationale Stiri PSD Piatra Neamt

Ionel Arsene: Rezultatele vorbesc de la sine

12717172_755300451237314_1608429700620187678_n

Rezultatele vorbesc de la sine: în 2015 veniturile bugetare au reușit o creștere nominală de 16%. Măsurile luate de guvernul ‪#‎PSD‬ au făcut ca încasările bugetare să crească în mod considerabil și au demonstrat, încă o dată, că este nevoie de o politică economică bazată pe creștere, ce permite reduceri de taxe și nu suprataxare.

După scăderea TVA la alimente de la 24% la 9%, veniturile suplimentare din ‪#‎TVA‬ au ajuns la 4,4 mld de lei, aproximativ 1 mld de euro. Este o dovadă că politica fiscală pe care am promovat-o în timpul guvernării are rezultate extrem de pozitive pentru ‪#‎România‬, pe care românii le simt deja în propriile buzunare.

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

http://www.biziday.ro/…/aruncati-la-cos-toate-simularile-s…/

Facebook Comments

One Comment


  1. Victor Marghidan

    februarie 10, 2016 at 1:29 pm

    In Constituţia noastră, România este definită ca “stat social”. Articolul 47 spune că statul trebuie să asigure, prin măsurile economice şi sociale, un nivel de trai decent pentru cetăţeni şi, în acelaşi timp, că drepturile sunt pentru toţi cetăţenii, fără discriminare. Mai mult, există şi obligaţia de SOLIDARITATE a statului faţă de cei mai dezavantajaţi. Guvernul Ponta a reușit promovarea unei adevărate economii sociale. Să nu uităm cele mai importante componente ale economiei statale: colectare și redistribuire. Colectarea a fost un succes în 2015… redistribuirea e testul guvernului Cioloș.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...