Stiri PSD Piatra Neamt

La Neamt, PNL socheaza prin minciuna si dezinformari

12814354_765154080251951_7316621718547941737_n

La Neamț, PNL șochează prin minciună și dezinformări

Ca nemțean sunt șocat de tupeul pe care au ajuns să-l arate liberalii la întrunirile publice. Să susții, așa cum a făcut conducerea PNL venită la‪#‎Neamț‬, că PSD a fost la putere și este responsabil pentru situația Neamțului și a întregii regiuni a Moldovei este noaptea minții. Județul Neamț s-a aflat sub administrarea strictă a vechilor pedeliști, azi ascunși în PNL. Dar se pare că fuziunea le-a produs acestora o amnezie cruntă. Ultimii președinți ai Consiliului Județean Neamț nu au fost din partea ‪#‎PSD‬. Țin să le aduc aminte celor care azi vin și ne acuză pe noi că am deținut puterea în Neamț că reprezentanții PDL au condus în ultimele legislaturi Consiliul Județean.

Îi invit pe cei din PNL să se reconecteze de urgență la realitatea din care facem parte cu toții. Le cer, de asemenea, să aibă bunul simț de a-și asuma tot răul pe care l-au făcut Moldovei și județului nostru. Pedeliștii vechi și noi ar trebui să revină cu picioarele pe pământ și să își aducă aminte că ‪#‎România‬ a fost aruncată în suferință și sărăcie de pedeliști, actualii colegi ai peneliștilor, pe care i-au reimpachetat și îi propun acum în fața cetățenilor din județul Neamț.

Pentru nemțeni mi se pare jignitor ca la conducerea CJ Neamț să fie propus un politician exilat la Neamț pentru că este incompetent, un reprezentant al PNL Iași, un deputat de Iași! Pe scurt, un om care nu are nicio legătură cu județul nostru, un personaj politic parașutat la Neamț din lipsă de cadre. Mugur Cozmanciuc este dintr-o cu totul altă realitate politică. Acesta nu cunoaște realitățile Neamțului, nu știe ce vor nemțenii. Mai mult decât atât, consideră că PNL, alias PDL, va reuși să câștige alegerile la Neamț. Țin să îi spun că nemțenii s-au săturat de modul în care oamenii PNL-PDL au administrat localitățile în care au fost aleși. Dacă ar fi trăit mai mult de câteva luni în Neamț ar fi văzut toate lucrurile acestea.

Liberalii doamnei Gorghiu și ai lui Vasile Blaga nu au onoare și nici o urmă de demnitate. Este lipsit de bun simț să minți oamenii în halul acesta. Este o lipsă crasă de respect la adresa nemțenilor să vii să le ceri votul și să-i jignești în modul acesta. Neamţul are nevoie să fie respectat. Cetăţenii din acest judeţ au nevoie de politicieni oneşti, care muncesc pentru această zonă prin proiectele lor şi care au curaj să-şi asume responsabilitatea pentru toate acţiunile lor. N-o să vedeţi acest lucru la PNL. De la vârf în jos sunt educaţi să fie laşi, ipocriţi şi lipsiţi de orice urmă de respect la adresa cetăţenilor.

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...