Proiecte PSD Stiri PSD Piatra Neamt

Lansarea proiectului „PSD iti da puterea!”

12375037_734765513290808_4930207707797430721_o

Astăzi am organizat la sediul PSD din Piatra Neamț o conferință de presă prin care am anunțat lansarea proiectului „PSD îți dă puterea!”. Alături de Aurelia Simionică, președintele PSD Piatra Neamț, Emilia Arcan, președinta organizației de femei a PSD Neamț, și Oana Bulai am făcut public proiectul prin care ne dorim ca cetățenii din Piatra Neamț, dar și din celelalte localități ale județului Neamț, să fie implicați în viața comunității în care trăiesc.

Crezi în Piatra Neamț? Crezi în oamenii puternici și capabili din orașul nostru? Spune-mi cine trebuie sa fie lider în comunitatea noastră. Nemțenii de pretutindeni au nevoie de oameni puternici aici acasă. Oameni puternici care să propună consilierii, proiectele, care să participe la contruirea viitorului orașului în care trăiesc. De aceea am demarat împreună cu PSD Neamț o campanie publică, prima inițiativă de acest fel din județul nostru, ce are rolul de a-i implica pe cetățeni în procesul politic și decizional al comunității locale. Cetățenii vor avea osibilitatea de a decide lista de consilieri locali pe care PSD o susține la alegerile locale, putând propune un consilier! Pentru că PSD îți dă ție puterea.

Împreună suntem Neamț. Doar împreună putem face orașul să fie din nou despre bucurie, despre mândrie, echipă și copii care se întorc acasă. Propune un consilier!

Facebook Comments

Vezi si

PSD a dus o campanie corecta, una bazata pe identificarea de solutii pentru bunastarea nemtenilor

    PSD a dus o campanie corectă, bazată pe respect faţă de alegători și faţă de adversarii politici. ...