Stiri PSD Piatra Neamt

Minune politica la Neamt

Untitled-2

Incredibil, dar adevărat. Pentru prima oară în istoria politicii din România, pe ușile unor politicieni, vicepreședinți de la Consiliul Județean Neamț au apărut plăcuțe pe care scrie ”PLĂTIT DIN BANII DUMNEAVOASTRĂ”.

platit-din-banii-dumneavoasNu am crezut că voi apuca în timpul vieții mele să văd așa ceva scris pe ușa unui politician, mai ales de la PSD.vice-manoliu-platit

Nu știu ce opinii politice are fiecare dintre dumneavoastră, dar cu certitudine știu opinia generală a românilor scârbiți de toată clasa politică. Din punctul meu de vedere, oamenii nu așteptau un guvern tehnocrat sau nu știu ce masuri populiste, ci asta vroiau sa vadă… în primul rând o schimbare a mentalității și o reducere a nivelului de aroganță.
Dintre cei doi vicepreședinți de la Consiliul Județean Neamț care aveau minunăția de inscripție pe ușă nu am reușit să contactăm decât pe unul, doamna Emilia Arcan, care a declarat că decizia de a pune acea inscripție a fost luată din cauza faptului că aproape toți oamenii
vice-arcan-platitasimpli care veneau în audiențe cu diverse probleme veneau, cum spune vorba românească, ”cu căciula în mână” iar această atitudine nu este cea corecta în fața unui politician care este ales de acel om și este plătit din banii acelui om pentru a-i rezolva problemele.
Nu știm dacă declarația doamnei vicepreședintă PSD este o atitudine personală sau o acțiune de imagine a partidului, dar orice ar fi e bine că se întâmplă. În sfârșit oamenii care vor ajunge la ușile unora dintre cei care conduc un județ vor intra cu fruntea sus și vor ști că au în fața lor un om plătit din banii lor și nu vreun trimis al lui Dumnezeu pe pământ.
Sperăm ca această inițiativă să devină virală și toți politicienii, indiferent de partidul din care sunt, și de ce nu, și funcționarii publici să își scrie pe ușă că sunt plătiți din banii cetățenilor ca omul să nu mai intre umil, cu capul jos, de parcă ar merge la ”stăpân”.
Bravo celor doi vicepreședinți de Consiliu Județean Neamț și sperăm ca în curând să ni se dea ocazia să lăudam astfel de inițiative la toți ceilalți politicieni, indiferent de partidele din care fac parte.

articol preluat de pe www.ziarpiatraneamt.ro, scris de Iosub Robert

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

PSD a dus o campanie corecta, una bazata pe identificarea de solutii pentru bunastarea nemtenilor

    PSD a dus o campanie corectă, bazată pe respect faţă de alegători și faţă de adversarii politici. ...