Stiri Nationale

Anuntul Presedintelui PSD, Liviu Dragnea, facut in data de 4 noiembrie 2015

dragneaLiviu Dragnea: A face politica pentru oameni inseamna ca nu trebuie sa fii surd sau orb atunci cand oamenii isi striga nemultumirea in strada; premierul a hotarat sa isi depuna mandatul pentru ca nu se mai poate continua asa

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat miercuri, 4 noiembrie 2015, că premierul Victor Ponta îşi depune mandatul iar la ora 13,00 va avea loc o şedinţă a Coaliţiei pentru a se stabili calea de urmat.

„Am avut astăzi de dimineaţă o discuţie cu Victor Ponta, am discutat despre situaţia actuală, despre ce s-a întâmplat în zilele trecute şi ce s-a întâmplat aseară. Noi ne-am asumat împreună nişte principii la Congres, am stabilit atunci că producem o ruptură totală de trecut, care înseamnă şi o ruptură totală de vechiul model de a face politică. Am stabilit că facem o politică pentru oameni şi a face politică pentru oameni înseamnă că nu trebuie să fii surd sau orb atunci când oamenii îşi strigă nemulţumirea în stradă. Am înţeles că unii parteneri de-ai noştri nu doresc să îşi asume nicio responsabilitate şi nu înţeleg că nu se mai poate face politică rupţi de societate sau de ce cer oamenii. Dacă ei nu-şi asumă, prim-ministrul a hotărât să îşi depună mandatul, pentru că nu se mai poate continua aşa. O să avem o întâlnire în coaliţie la ora 13,00 cu prim-ministrul să stabilim împreună care este calea de urmat”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus miercuri că este curios ce va face primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, după ce premierul îşi depune mandatul.

„O să avem nişte discuţii în coaliţie şi cu preşedintele Iohannis, dar lucrurile nu mai pot rămâne aşa. Dacă un primar nu a vrut să-şi asume niciun fel de responsabilitate şi a adoptat politica struţului, noi nu putem rămâne insensibili sau fără reacţie în faţa populaţiei. Preşedintele trebuie să numească un alt premier, deocamdată nu luăm în calcul nimic, pentru că de aici înainte începem să discutăm. Nu ne putem juca cu situaţia actuală, din acest moment toţi actorii politici, partidele, preşedintele, trebuie să găsim o soluţie pentru ca această ţară să rămână stabilă. Eu sunt curios, dacă după ce premierul îşi va depune mandatul, primarul sectorului 4 se va gândi totuşi să demisioneze. Sunt foarte curios, câţi lideri europeni ar trebui să demisioneze pentru ca Piedone să-şi depună mandatul şi să înţeleagă că totuşi România este în altă etapă, societatea vrea altceva, oamenii vor altceva?”, a spus Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului.

AGERPRES

Facebook Comments

Vezi si

PSD a dus o campanie corecta, una bazata pe identificarea de solutii pentru bunastarea nemtenilor

    PSD a dus o campanie corectă, bazată pe respect faţă de alegători și faţă de adversarii politici. ...