Proiecte PSD

PSD ITI DA PUTEREA, CEL MAI BUN PROIECT POLITIC DIN NEAMT DIN ULTIMII 25 DE ANI

Vă spuneam acum o lună de zile despre un proiect al PSD prin care social democrații își propun să consulte activ populația în vederea nominalizării pe listele de la viitoarele alegeri de consilieri locali propuși de cetățeni. psd iti da puterea
Iată ca a trecut timpul, proiectul a fost promovat prin afișe, flayere și desigur pe rețelele de socializare, dar în afară de publicația noastră (clic aici pentru articol ) absolut nicio altă publicație sau post TV local nu au avut nici o critică serioasă la adresa proiectului electoral al PSD semn că avem de-a face cu cel mai bun proiect politic din Neamț și singurul din ultimii 25 de ani care nu este criticat de o parte a presei și demontat de adversarii politici.
Unii din presă ne-au spus că de fapt nu au primit aprobare de la patroni să dezbată subiectul, semn că patronii, oameni deștepți, nu au avut încredere în proprii angajați că ar fi în stare să critice ceva și au zis că mai bine să tacă decât să facă din prostie reclamă PSD-ului.
Unii din interiorul partidelor de dreapta au spus de asemenea că nu vor să critice PSD-ul ca să nu ”le dea importanță”, de unde putem deduce că respectivele partide ar trebui, ca pe lângă organizațiile de femei, tineri și pensionari, să înființeze de urgență și organizații de bărbați.
Așadar, indiferent de părerea publicației noastre, proiectul PSD este primul proiect politic din Neamț din 1989 și până acum care nu a fost combătut politic și media, deci pe cale de consecință este un proiect bun.

I.R.

preluat de pe  http://www.ziarpiatraneamt.ro/

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...