Stiri Nationale

Reuniunea BPN al PSD a avut loc la Palatul Parlamentului

dragnea_34682900Reuniunea Biroului Permanent Național al Partidului Social Democrat a avut loc luni, 9 noiembrie 2015, la Palatul Parlamentului. PSD îi va face preşedintelui o propunere de premier la consultările de luni seară, a anunţat liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului.

Liviu Dragnea nu a dorit să precizeze cine este nominalizarea PSD.

„În seara aceasta o să-i facem preşedintelui o propunere de prim-ministru. Este un prim-ministru care răspunde la toate rigorile necesare pentru ca măsurile economice, programele economice care au făcut ca România să aibă o creştere substanţială şi durabilă şi constantă şi care garantează că aceste lucruri vor continua”, a declarat preşedintele PSD.

Liviu Dragnea a precizat că va da o nouă declaraţie presei după ieşirea de la consultările cu şeful statului.

Preşedintele PSD a reamintit că, la prima rundă de consultări, social-democraţii i-au propus şefului statului să se convină, într-un prim pas, asupra unui pachet de priorităţi şi obiective pe care noul guvern să le îndeplinească şi abia după aceea să se discute despre persoana care ar putea să le ducă la îndeplinire şi să garanteze acest lucru.

Facebook Comments

Vezi si

PSD a dus o campanie corecta, una bazata pe identificarea de solutii pentru bunastarea nemtenilor

    PSD a dus o campanie corectă, bazată pe respect faţă de alegători și faţă de adversarii politici. ...