Stiri Nationale

SA VREI SA ADUCI ROMANIA LA NIVELUL INDIEI SAU BRAZILIEI SI ROMANII SA INVETE SA MUNCEASCA PE 2 LEI… ASTA INSEAMNA SAAA… FII MINISTRU DE FINANTE!!!

12346526_1034225696609409_4081863108822569099_n

Anca Dragu, noul Ministru de Finanțe din guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloș își bate joc de români spunându-le că nu merită să le mărească salariul minim pe economie de la 1050 la 1200 de lei de la 1 ianuarie 2016 întrucât în Brazilia și India oamenii lucrează și pe doi lei pe zi.

Tehnocrata de la finanțe venită de la FMI își arată adevărata față. Ancăi Dragu i se rupe de români și le spune că trăiesc deja prea bine întrucât în India, Brazilia și Africa, oamenii lucrează și pe doi lei pe zi.

„Pe salariul minim vom analiza impactul creşterii şi, eventual, vom recomanda ce creşteri pot avea loc. Dar acest studiu trebuie să fie într-adevăr foarte serios, nu-l facem peste noapte. Din câte ştiu, şi alte instituţii europene fac un studiu similar, pentru că această măsură poate afecta semnificativ competitivitatea României“, a declarat Dragu vineri seara, la o întâlnire cu jurnaliştii.

Ministrul a dat exemplul statelor BRICS, care cuprind Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud, unde locuitorii „sunt săraci şi mulţi şi toţi ştiu să facă câte ceva pe doi lei, fac ceva ce românul nu mai face de ceva vreme“.

Facebook Comments

Vezi si

PSD a dus o campanie corecta, una bazata pe identificarea de solutii pentru bunastarea nemtenilor

    PSD a dus o campanie corectă, bazată pe respect faţă de alegători și faţă de adversarii politici. ...