Stiri Nationale Stiri PSD Piatra Neamt

Transportatorii pun Romania in miscare

Ca vicepreședinte al Comisiei pentru Transporturi din Camera Deputaților, nu am putut să nu observ protestul transportatorilor ce se desfășoară în Capitală. Din păcate, situația cu care se confruntă mulți dintre transportatori este anormală. Solicitările lor sunt legitime, deoarece nu putem să ajungem în situația în care polița RCA‬ să ajungă la același nivel cu polița CASCO‬. Desigur, asiguratorii au motivele lor, însă nu trebuie să uităm că transportatorii sunt o categorie importantă pentru‪ România‬ și dezvoltarea noastră economică. Ei sunt cei care pun România în mișcare.

Personal, consider că o soluție pentru a nu ajunge în acest punct ar fi trebuit să fie cea a unui studiu de impact pe care companiile asiguratoare, alături de ASF‬, să îl fi realizat înainte de a crește polița RCA. Așa cum am putut observa în ultima perioadă, nu ne putem permite să facem lucruri după ureche, fără studii de impact.

ASF trebuie să caute o soluție, deoarece industria transporturilor este una vie, una care contribuie la economia României. Județul Neamț‬ este tranzitat zilnic de mii de transportatori, iar agenții economici din județul pe care îl reprezint nu ar putea să își dezvolte afacerile fără sprijinul transportatorilor.

Am convingerea că această situație va fi mediată, iar în cel mai scurt timp vom ajunge la o stare normală.

Ionel Arsene

Facebook Comments

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...