Stiri Nationale

Unde se duc banii romanilor?

12931019_778064638960895_7014241201000408007_n

Un Guvern are ca misiune principală dezvoltarea economică a ţării şi să ofere un trai decent pentru locuitori, ceea ce se traduce prin salarii decente, pensii decente, dar mai întâi de toate locuri de muncă.

Discuţia cu privire la legea salarizării pare că durează o eternitate cu acest Guvern şi iată că reacţiile oamenilor, în special nemulţumirile lor, încep să iasă la suprafaţă. Ni s-a tot spus din luna decembrie că vom avea un proiect al legii salarizării în cel mai scurt timp. În acest moment suntem în situaţia în care nu mai putem crede nimic până nu vedem rezultatul concret al promisiunilor.

În momentul în care s-a discutat despre salarii în cadrul Guvernului ‪#‎PSD‬, s-a precizat foarte clar că orice creşteri salariale sau orice reglementări cu privire la salarizarea corpului de funcţionari din Guvern, Preşedinţie sau Parlament sunt temporare, până când va intra în vigoare o nouă lege a salarizării. Conform calendarului propus de guvernul PSD, această lege era gata de anul trecut şi putea să intre în vigoare încă din lunile noiembrie sau decembrie.

Totul a fost pus pe pauză. Actualul Guvern ştie să ne spună doar că nu are bani. Dar ce mă întreb atât eu, cât şi românii este ce se întâmplă cu bugetul solid, pe plus, pe care guvernul PSD l-a lăsat, cu creşterea economică solidă pe care ‪#‎România‬ a înregistrat-o în ultimii ani? Unde sunt acei bani?

Mă întreb care este strategia de guvernare a acestui guvern dacă nu vrea să orienteze creşterea economică nici spre investiţii majore şi nici spre buzunarele românilor?

http://www.antena3.ro/…/functionarii-publici-ameninta-ca-vo…

Deputat Ionel Arsene,
preşedinte PSD Neamţ

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vezi si

Noul guvern refuza sa continue proiectele bune lasate de guvernarea PSD

Guvernul ‪#‎Cioloş‬ are o poziţie inexplicabilă în privinţa salarizării bugetarilor. Există două nevoi foarte mari ale bugetarilor care ...